Urobte zo svojej udalosti bezstarostný zážitok s našim kompletným prenájmom inventáru!

Chystáte veľkolepú oslavu? Alebo firemné podujatie? Predstavte si, že všetko, čo potrebujete na dokonalú udalosť, si priamo objednáte od nás, bez zbytočného stresu a behania. S naším prenájmom inventáru to môže byť jednoduché a hlavne nemusíte počítať či a koľko kusov zoženiete. My máme všetko potrebné.

Organizujete svadbu, narodeniny, konferenciu alebo garden party? Naše stoly, stoličky, a elegantné návleky vytvoria z každého priestoru miesto plné pohody a štýlu - a to až pre 1500 hostí!

Naše bufetové stoly, stand by stoly, obrusy a sukne sú vhodne doplnia oslavu alebo firemný event. A to nie je všetko. Kompletný servis a  chaffingy, naberačky, teriny, taniere, poháre a príbory.

Plánujete neformálnu zábavu alebo chcete, aby si hostia načapovali pivo? Prenájom čapovacieho zariadenia a pivných setov zabezpečí, že nikto neostane smädný.

Nech je počasie akékoľvek, náš party stan 3 x 3 metre vás ochráni a zároveň poskytne ideálne miesto pre vaše spoločenské stretnutia. A to najlepšie na koniec - priviezť vám to všetko vieme kamkoľvek v rámci Trnavy a okolia!

Nechajte logistiku na nás a vy sa sústreďte na to najdôležitejšie - vašich hostí a nezabudnuteľné momenty.

Kontaktujte nás a informujte sa o voľnom termíne a dostupnosti inventáru na váš požadovaný termín,. Zabezpečte si všetko, čo potrebujete pre vašu nadchádzajúcu udalosť!

Pozrite prenájom inventáru

Miesto pre váš EVENT

Prenajmite si miesto

  • Chcete miesto pre vašu udalosť?
  • Naša prevádzka na Sladovníckej 15, budova PRESTIGE PARK, umožňuje prenájom miestnosti do kapacity 120 - 150 osôb na sedenie
  • Na akúkoľvek udalosť: firemné prezentácie, firemné eventy, kurzy, oslavy, jubileá, detské párty, promócie, smútočné posedenie (kar)
  • Cateringové služby, obsluha, bar

Copyright 2024 La Cantine, s.r.o., WEB & SEO: fgatelier.sk